Михайло Паночко

Старший єпископ ЦХВЄУ Михайло Паночко надіслав вітання суперінтенденту Асамблей Божих США Джорджу Вуду з нагоди 100-річного ювілею найбільшої п’ятидесятницької Церкви Сполучених Штатів Америки. Як повідомляє греко-католицький сайт РІСУ, урочисті заходи з нагоди ювілею відбудуться 5-10 серпня в Спрінгфілді, США.

«Сердечно вітаємо Вас, дорогий брате, а у Вашій особі все братерство Асамблей Божих з великим святом і ювілеєм – 100річчям з дня заснування. З Божою допомогою Асамблеї Божі за сто років виросла у потужну п’ятидесятницьку спільноту, вплив якої відчувається майже у всіх країнах світу», — ідеться у привітанні.

«Особлива вдячність вам від Церкви християн віри євангельської України, яка почала своє буття у 1921 році, коли місіонер Іван Воронаєв з благословення Асамблей Божих вирушив зі своєю сім’єю в Україну і потужно посіяв зерна Євангелії, що дали рясний плід.

Відео дня

«Ми також пам’ятаємо велику жертовну працю брата Густава Шмідта у Західній Україні в 20 роках минулого століття. Вона принесла гарний врожай, утворилися сотні нових церков. Ми пам’ятаємо величезну підтримку для братерства України в часи незалежності через місіонерів Асамблей Божих Роберта М’якіша, Джеррі Перслі, Френка Мартіна, Кевіна Тайлера та багатьох інших», — наголосив Михайло Паночко.