1

З 25 по 30 серпня в Одеській області у м. Южне відбудеться XIII Конгрес Християнської молоді України.

Як повідомляють у ВСЦ ЄХБ, захід буде проводитися під гаслом «Досягай Словом». Ключовим біблійним тестом для нього став вірш «Та ви приймете силу, як Дух Святий злине на вас і моїми свідками будете в Єрусалимі в усій Юдеї та в Самарії, та аж до останнього краю Землі» (Дії Апостолів 1:8).

Конгрес християнської молоді проводиться в Україні кожних три роки і об’єднує представників євангельських церков із України, Росії, Білорусі, та інших пострадянських держав. Цього року даний захід має на меті об’єднати молодь України шляхом спілкування, навчання та спільного прославлення Бога.

Відео дня

За усі роки проведення конгресів його учасниками стали приблизно 10 000 молодих християн. Цього року очікується приблизно 1500 слухачів. Цілі заходу: надихнути молодь до проповіді власним життям близьким, друзям, служити через малі групи вивчення Біблії, спонукати молодих християн жити активним посвяченим життям, попри всіх діл, служити Богові та ближнім у кожному дні.

"Ми віримо, що це буде особливим проривом в духовному житті молодого покоління, де ще раз будуть проголошені наші цінності на досягнення людей Словом Божим, досягнення невіруючих далеких від церкви і ствердження в Слові молодого покоління, яке могло б далі нести Євангеліє", - говорит Андрій Корнійчук, голова оргкомітету конгресу, керівник молодіжного відділу ВСЦ ЄХБ.