Черкаська обласна благодійна організація інвалідів "Сила Духу" провела перший євангелізаційний табір для людей з обмеженими фізичними можливостями. 60 осіб з Черкащини та Кіровоградської області протягом 5 днів мали змогу відпочити на березі Дніпра.
Як повідомили кореспонденту УНІАН в місії "Надійся тепер", ідея табору — від обласної благодійної організації "Сила Духу", фінанси — від Черкаського ООЦ ВСО ЄХБ та місії "Надійся тепер". Учасниками заходу стали родини, в яких є діти-інваліди з Кіровоградщини, а також Кам’янського, Смілянського районів Черкащини і Черкас. Місцем кемпінгу було обрано відпочинкову зону поблизу села Чехівка. Проживали люди в наметах та легких фанерних будиночках, виготовлених спеціально для цього табору.
Щодня були оздоровчі купання у Дніпрі, каша, зварена на багатті, та християнське спілкування. Учасники євангелізаційного заходу більше дізналися про Христа, причастилися до Слова Божого. При підготовці табору найболючішим питанням було перевезення на місце відпочинку людей з обмеженими фізичними можливостями. Допомогти з коштами на транспорт пообіцяли представники місії "Надійся тепер" з острова Джерсі, які приїздили в перший день табору, а також ООЦ ВСО ЄХБ.