Вчора, 21 жовтня, трапилась пожежа в Центральній церкві ЕХБ Дніпропетровська, по вул. Дегтярьова,39, пастором якої є брат Сізоненко Сергій Володимирович. Про це повідомляє сайт ЕХБ.

Це найбільша будівля ЄХБ у місті, яка розрахована на 1500 місць. Пожежа почалась під час закінчення чергового богослужіння, приблизно о 19:00. Будівля була повністю знищенн вогнем - були зруйновані стіни та впав дах. На даний час проводиться розслідування пожежною службою та міліцією.

Із слів Віктора Іотко, керівника інфовідділа ЄХБ в Днепропетровській області спалах стався, коли розійшлася основна маса людей після служіння. Запах відчули ще в залі, але у зв`язку з тим, що довкола всі палять листя вирішили, що це доноситися з вулиці.

Відео дня

Коли будівлю вже закрили - побачили полум`я. За попередньою версією спалахнуло одне з підсобних приміщень, вогонь дуже швидко перекинувся на основну частину церкви.

Завдяки тому, що не всі розійшлися встигли винести із залу частину апаратури, лавок. Документи церкви також не згоріли. У зв`язку з оперативною роботою МНС - перший поверх від вогню не постраждав - пожежники його залили водою, там і знаходилися документи.

 

Моліться за духовне зміцнення віруючих помісної церкви Дніпропетровська.

Переглянути відео