1

З 23 по 25 вересня в Москві відбудеться VI Міжнародний фестиваль православних ЗМІ «Віра і слово».

Як повідомляє синодальний інформаційний відділ РПЦ, акредитація представників ЗМІ на фестиваль проводиться з 8 по 15 вересня прес-службою оргкомітету фестивалю.

Журналістам для отримання акредитації на робочі сесії фестивалю необхідно оформити заявку в електронному вигляді за посиланням

Відео дня

Фестиваль є центральною подією в житті православних ЗМІ, представників єпархіальних прес-служб і церковної медіа-спільноти.

В рамках фестивалю планується проведення круглих столів, майстер-класів, презентацій єпархіальних медіа-ресурсів. Також вперше в рамках фестивалю проводиться конкурс неігрових фільмів і телепередач.

Головною подією фестивалю стане зустріч учасників з Патріархом Московським і всієї Русі Кирилом, яка відбудеться 24 вересня в Храмі Христа Спасителя в Москві.

Для освітлення зустрічі Святішого Патріарха Московського і всієї Русі Кирила з учасниками фестивалю необхідно пройти окрему акредитацію, яку буде здійснювати прес-служба Патріарха. Тел. для довідок (499) 578-03-49.

Термін подачі заявок з 4 по 15 вересня 2014 року. Керівник прес-служби оргкомітету фестивалю - Марія Євгенівна Коровіна, тел. +7 (926) 40-40-621.