1

3 вересня у Відділі зовнішніх церковних зв'язків Московського Патріархату відбулося друге засідання Організаційного комітету Руської Православної Церкви з відзначення 1000-річчя преставлення святого рівноапостольного князя Володимира.

Оргкомітет був створений з благословення Патріарха Кирила з метою підготовки на загальноцерковному рівні ювілейних урочистостей, які проходитимуть у 2015 році.

З благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія участь у заході взяв Керуючий справами Української Православної Церкви митрополит Бориспільський і Броварський Антоній.

Відео дня

Присутніх було ознайомлено з ходом роботи щодо підготовки планів проведення урочистих заходів, яка ведеться як по церковній, так і по державній лінії, про контакти з відповідальними особами, в рамках яких велося узгодження основного плану ювілейних заходів.

Далі відбулося обговорення конкретних питань, що стосуються підготовки урочистостей. Найближчим часом планується узгодити програму заходів з відзначення ювілейної річниці преставлення святого рівноапостольного князя Володимира.

patriarchia.ru