У Житомирі в найбільшій в Україні недільній школі при Свято-Михайлівському кафедральному соборі УПЦ КП діти помолилися за успішний навчальний рік.

Про це кореспонденту УНІАН повідомили у прес-службі Свято-Михайлівського кафедрального собору УПЦ КП. 

Згідно повідомлення, 31 серпня після другої Божественної літургії, яку очолив архієпископ Житомирський і Овруцький Ізяслав у Свято-Михайлівському кафедральному соборі Житомира було проведено молебень на початок нового 2014–2015 навчального року. Участь у богослужінні взяли діти-школярі, які молилися за успішний новий навчальний рік.

Відео дня

На молебні священнослужителі просили у Бога благословення для дітей та вчителів на навчання, щоб Господь «милостиво споглянув на дітей і послав на них духа премудрості і розуміння, і відкрив розум і уста, і просвітив серця їхні до прийняття доброго вчення». 

Молебень очолив священик собору протоієрей отець Володимир у співслужінні диякона Василя Татарина.

Як повідомляв УНІАН, найбільша в Україні недільна школа УПЦ КП діє при Свято-Михайлівському кафедральному соборі. Новий будинок школи розміщений у центрі Житомира поряд зі згаданим храмом.

Нове приміщення школи відкрив та освятив у Житомирі 10 травня глава Української православної церкви Київського патріархату патріарх Філарет.