1

8 серпня, під головуванням ректора Київської духовної академії і семінарії, керуючого справами УПЦ митрополита Бориспільського і Броварського Антонія, відбулося засідання вченої ради Київських духовних шкіл. На засіданні були підведено підсумки вступної кампанії, яка проходила з 4 по 7 серпня 2014 року.

За результатами іспитів на перший курс Київської духовної академії зараховані 30 студентів, 55 стали вихованцями Київської духовної семінарії, крім того 6 людей стали кандидатами на зарахування до Київської духовної семінарії, а одного з абітурієнтів прийнято в число студентів другого класу КДС. Серед тих хто поступив – 15 осіб мають вищу освіту, 7 – середньо-спеціальну.

Далі вчені ради розпочала обговорення результатів вступної кампанії в секторі заочного навчання КДАіС. На перший курс заочного відділення КДА зараховано 63 особи, на перший курс КДС 86 осіб, серед них 35 абітурієнтів в священному сані. Також 12 чоловік було переведено на заочне відділення зі стаціонару.

Відео дня

На завершення владика ректор подякував викладачам за виконану роботу під час вступної кампанії та побажав допомоги Божої в майбутньому навчальному році.

Кдаіс