Під Києвом відкрився православний центр соціальної адаптації для постраждалих у зоні бойових дій на Південному Сході України. Про це повідомив на своїй сторінці у Фейсбук голова соціального відділу Київської єпархії протоієрей Владислав Діханов. Центр на честь ікони Божої Матері «Несподівана Радість» знаходиться в 85 кілометрах від столиці.

«Ми приймаємо православних, які бажають жити і працювати в сільській місцевості», - повідомив священик.

Відео дня

Мета Центру - соціально-духовна адаптація постраждалих у зоні бойових дій на Південному Сході країни, тих, хто втратив сім'ї та соціальні зв'язки в суспільстві.

Ті, хто звернуться в Центр отримають: психологічну та духовну допомогу; допомогу у відновленні особистих документів; юридичну консультацію; допомогу у вирішенні питань професійної підготовки, перекваліфікації та працевлаштування; допомогу у вирішенні побутових проблем.

Також вони пройдуть комплексне медичне обстеження, необхідне для прийому в Центр і подальшого працевлаштування. Співробітники центру також будуть проводити соціально-духовну роботу з родичами, допомагати відновлювати родинні зв'язки.

Телефони керівника Центру: 096-016-48-71, 066-250-13-38, 063-708-50-36.

"Фома в Україні"