19 липня, з благословення Місцеблюстителя Київської Митрополичої кафедри Української Православної Церкви Митрополита Онуфрія, в зону АТО, для мирного населення міст Слов'янська, Миколаївка та інших постраждалих міст, відправляється колона гуманітарного вантажу. Про це написав у своєму профілі на Фейсбук насельник Десятинного монастиря Києва ієромонах Мелхиседек.

"Гуманітарна допомога, зібрана за допомогою священноначалія УПЦ, настоятелів Київських громад і монастирів, небайдужих меценатів і парафіян Української Православної Церкви.

Відео дня

Для постраждалих жителів в ході військових дій буде передано кілька тонн гуманітарного вантажу. Колону супроводжуватимуть священики Київської єпархії", - пише отець Мелхиседек.

Благодійна допомога та пожертвування приймаються до п'ятниці 18 липня до 21.00. Телефон координатора +38 (050) 342-27-39.

Список необхідних продуктів: олія соняшникова; маргарин/спред; макаронні вироби; крупи (гречка, рис, пшонка); ріпчаста цибуля; цукор; чай, кава, солодощі (цукерки, шоколад тощо); печиво, випічка (не швидкопсующ.);

Для пожертвувань карта ПБ: 5168 7572 2004 1299