Митрополит Білоцерківський і Богуславський Августин

У зв’язку з напруженою та небезпечною ситуацією, спричиненою бойовими діями на Сході України, в Інтернеті створено громадську приймальню голови Синодального відділу УПЦ із взаємодії зі Збройними Силами та іншими військовими формуваннями України.

Відтепер про будь-яку проблему, суперечливу ситуацію або конфлікт, що виник у вас через ті чи інші військові дії в державі, можна написати на електронну скриньку viyskovymitropolyt@gmail.com.

Усі запити, що надійдуть на цю адресу, особисто розглядатиме голова Синодального військового відділу УПЦ митрополит Білоцерківський і Богуславський Августин (Маркевич).

Відео дня

На запити особистого характеру відповіді надсилатимуться на електронні адреси дописувачів.

Відповіді на запитання, що потребуватимуть публічного висвітлення, друкуватимуться на офіційному сайті Синодального військового відділу УПЦ: www.kapelan.church.ua.

Ця Громадська приймальня є єдиною офіційною формою звернення до Голови Синодального військового відділу УПЦ через Інтернет.

При оформленні вашого запиту слід врахувати наступне: листи, підписані псевдонімами («анонім», «читач», «гість» тощо) відкидатимуться, як спам; на листи, у яких міститимуться ненормативна лексика, особисті образи, політична пропаганда, антицерковні вислови - відповіді не надсилатимуться.

У Синодальному відділі просять представлятися, вказуючи прізвище, ім’я, по-батькові, сан, регіон, у якому ви мешкаєте, та, по можливості, храм чи монастир, який відвідуєте, а також конкретно описувати проблему, з якою довелося стикнутися чи запитання, на яке потребуєте відповіді.

kapelan.church.ua