Через непросту ситуацію в країні чимало людей з Криму та Сходу вимушені були покинути свої домівки. Оскільки держава не в змозі зараз їх підтримати, вимушені переселенці й досі залишаються без крову над головою.

Координаційний центр допомоги вимушеним переселенцям із Криму, який на сьогоднішній день також приймає біженців зі Східних регіонів країни, звертається до всіх небайдужих із проханням про допомогу цим людям.

До цієї ініціативи долучилися й парафіяни Української Православної Церкви. 

Відео дня

Переселенцям потрібні: житло, постільна білизна, одяг, взуття, засоби гігієни, посуд, побутова техніка, харчі, гроші, меблі, дитячий одяг, взуття, вода та кулери, памперси, дитяче харчування, іграшки, книжки.

Також необхідно – склад, розподільчий пункт для збереження гуманітарної допомоги, холодильники, транспорт для перевезення переселенців та всього необхідного для їх забезпечення, паливо.

Допоможіть, хто може, із працевлаштуванням!

Ще – потрібна допомога перукарів (хто може виїзжати та безкоштовно стригти переселенців).

Якщо ви — власник кафе, їдальні, допоможіть забезпечити людей (скількох можете) обідами та вечерями.

Дуже потрібні також ліки. Серед переселенців є люди з хронічними захворюваннями, наприклад, цукровим діабетом.

У Координаційному центрі повідомляють, що до них по допомогу щоденно звертаються родини, у тому числі з маленькими дітьми, вагітні жінки, яким нікуди йти. Ці люди вимушені були в дуже короткий термін покинути свої рідні домівки. Нині ж вони шукають хоч якоїсь підтримки...

*** Інформацію про згоду допомогти вимушеним переселянцям повідомте будь-ласка на e-mail або за телефоном: kyiv@helpcenter.org.ua; (044) 202-74-06, 096-796-99-01.

Web-сайт: www.helpcenter.org.ua.

Рахунок для допомоги переселенцям фінансово:

ПАТ КБ «ПриватБанк», № 26005052621004, МФО 320649, ОКПО 26169736.

Не залишімося байдужими до чужої біди! Допоможімо, хто чим може.