1 червня Синодальний відділ Української Православної Церкви у справах сім’ї за підтримки Духовно-просвітницького центру Кафедрального Собору УПЦ та Православних скаутів України запрошує на «Сімейне свято» до Міжнародного дня захисту дітей.

Захід відбудеться під головуванням єпископа Ровеньківського і Свердловського Пантелеімона, Голови Синодального Відділу Української Православної Церкви у справах сім’ї за адресою: Залізничне шосе, 3, ст. м. Либідська, галерея «Соборна», м. Київ.

Відео дня

Свято розпочнеться о 13.00 з молебню в Свято-Андріє-Володимирівському (нижньому) храмі Кафедрального собору в честь Воскресіння Христового, який очолить владика Пантелеімон.

У рамках свята відбудеться відкриття фотовиставки «Особливі діти», прем’єрний показ вистави«Світле Воскресіння» – дитячої театральної студії «Радощі», виступ лауреата Міжнародних і Всеукраїнських конкурсів та фестивалів вокально-естрадного ансамблю «ЗАБАВА» (художній керівник – Дар’я Кириченко).

Гостей на святі чекає багато цікавого – веселі ігри, різноманітні конкурси та корисні майстер-класи для усієї родини. За успішну участь у всіх навчальних і розважальних заходах учасники будуть отримувати цікаві та корисні подарунки, а також всіх охочих пригостять запашною випічкою та гарячим чаєм.