20 квітня був день народження у о. Олександра Полтавцева (клірик Бердянської єпархії УПЦ, служив у м.Феодосія). Здавалося б, подвійне свято. Радіти, та й тільки. На жаль, не виходить.

Отець Олександр хворий. Напередодні Різдва стався інсульт, втратив можливість говорити. Його спіткала та ж хвороба, що і його дружину Марину (діагноз - церебро-васкулярна хвороба), стан якої ще більш важкий.

Обидва проходили лікування в Олександрівській лікарні столиці. Обидва потребують продовження лікування.

Відео дня

На даний момент існує гостра потреба в грошах.

В сім'ї 5 дітей - всі учні, тому серйозної допомоги з цього боку чекати не доводиться (хоча старша дівчинка і нещодавно влаштувалася працювати).

Крім цього в Києві, де батюшка з матушкою проходили лікування, ніде жити. Тому батюшка (матінку поки добрі люди прихистили в одному з сіл Овруцького району Житомирської області) потребує відповідної підтримки.

Один з варіантів - проживання на території якої-небудь обителі, де він міг би відвідувати службу. На даний момент о.Олександр знаходиться в санаторії «Жовтень» (Житомирська обл.), але із-за браку коштів для оплати перебування там, незабаром буде змушений звідти виїхати.

Більш детальну інформацію про цю ситуацію можна отримати у Зої - жінки, яка допомагає родині батюшки вже тривалий час. Її телефон - 050 259 43 07.

Для тих, хто готовий допомогти, номер картки:

Рудих Зоя, 5168 7423 0441 6781, Приватбанк

Православіє в Україні