На границе Херсонской области с Крымом

Військовослужбовцям, які несуть службу на блокпостах, встановлених на кордоні Херсонської області з Кримом (в Каланчацькому та Чаплинському благочиннях), опікуються священики.

З благословення правлячого архієрея Херсонської єпархії архієпископа Іоанна отці звершують молебні, проводять духовні бесіди з солдатами. Багато військових з вдячністю прийняли натільні хрестики та молитовники від них. У всі часи християнської історії у дні лихоліть і випробувань людські душі з особливою тягою прямували до Бога, до Його всесильної допомоги, сподіваючись на Його благий Промисел.

Роблять священики і матеріальну допомогу теплим одягом, продуктами харчування, засобами особистої гігієни.

Відео дня

Вчора, 24 березня, благочинний Чаплинського округу прот. Іван Канинець з іконою Божої Матері «Мати Молебница» відвідав військову частину Збройних Сил України, розміщену на території селищної ради Асканія-Нова. Відслужив молебень з читанням акафісту Божої Матері. Молилися про мир в нашій країні і про припинення всіх чвар, розбрату і розділення. Батюшка благословив іконою Богородиці і подарував кожному іконку і Акафіст до Пресвятої Богоматері.

kherson.church.ua