У Борисполі та Броварах розпочали роботу катехізаторські курси для мирян, повідомили УНІАН у Бориспільській єпархії УПЦ. 

З благословення митрополита Бориспільського і Броварського Антонія на курсах парафіяни вивчають богословські предмети: Священне Писання, основи православної віри (катехізис), історію Церкви, основи православного богослужіння (літургика), сектознавство. Лекції читають викладачі Київської Духовної Академії.

Відео дня

Курси безкоштовні.

У місті Бориспіль заняття проходять у чоловічому монастирі на честь ікони Божої Матері «Живоносне джерело» в четвер, суботу та неділю за адресою: м. Бориспіль, вул. Робоча, 44. Також при монастирі діє Недільна школа для дітей  (заняття щонеділі о 15:00) та іконописна школа (заняття щосуботи о 10:00).  Інформація за тел.: 097-643-81-70 - архімандрит Спиридон (Ходанич).

У місті Бровари заняття проходять у храмі на честь свв. апп. Петра і Павла в четвер о 17:00 та в неділю о 13:00 за адресою: м. Бровари, вул. Київська, 229. Інформація за тел.: 097-588-11-31 - ієрей Павло Рафальський.