Презентація книги «Несвяті святі» пройшла в ці дні в громадах Кракова і Ягеллонському університеті. Автора книги, архімандрита Тихона (Шевкунова), намісника московського Стрітенського монастиря, тепло приймали не тільки православні.

80 відсотків тиражу польськомовної версії православного бестселера «Несвяті святі», виданої в православному видавництві «Братчики», потрапить до католиків . Про це православному порталу Собор.by повідомив директор польського видавництва Марек Якимюк.

«Ми видали 2000 примірників, але вже бачимо, що цього мало. Тепер будемо видавати ще в 5 разів більше. 80 % тиражу потрапить до католиків. Ця книга робить переворот у розумінні російського Православ`я, змінює ставлення до Росії», - говорить книговидавець.

Відео дня

«У нас відбулося незаплановане відвідування католицького монастиря бенедиктинців, - розповів Марек Якимюк. - Коли ми увійшли в цей монастир, нам на зустріч вибіг монах і вигукнув, що він тільки що прочитав книгу і тепер дуже радий бачити автора».

Радо зустрічали отця Тихона і представники католицького єпископату. Як виявилося, багато священнослужителів добре знайомі з його книгою.

Рravoslavie.ru