З благословення архієпископа Єгоровського Марка, керуючого парафіями Руської православної церкви в Італії, відкритий офіційний сайт Адміністрації парафій Московського Патріархату.

Адреса нового сайту - www.ortodossia.org.

Інформаційний ресурс знайомить інтернет-користувачів з організацією парафіяльної структури в Італії, публікує адреси та телефони парафій, дає посилання на парафіяльні сайти. Тут же відвідувач може ознайомитися з інтерактивною картою парафій Московського Патріархату в цій країні.

Відео дня

З рубрики «Новини» читач дізнається про офіційні події з життя Православ`я в Італії, а рубрика «Новини парафій» розповідає про життя православних громад на Апеннінах.

Розділ «Святині» пропонує опис святих місць Риму та Італії. Він продовжує оновлюватися по мірі надходження інформації. Розділи «Православні фільми» і «Коло читання» також важливі для паломників: у цих рубриках розповідається про фільми та книги, пов`язані з Італією.

Інформація про паломницькі центри, з благословення священноначалія діючого в Італії, доповнює зміст нового інтернет-ресурсу.

Патриархия.ru