7 січня, в день свята Різдва Христового, у Національній опері Україні відбулося дитяче благодійне свято «Різдвяний вертеп-2014». Свято відвідали дітлахи з дитячих будинків та шкіл-інтернатів Києва та Київської області, повідомляє прес-служба УПЦ.

«Різдвяний вертеп» – це традиційне різдвяне дитяче свято, яке відбувається під патронатом Предстоятеля Української православної церкви Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Володимира і проводиться вже одинадцятий рік поспіль.

Відео дня

Організаторами свята виступили Синодальний відділ УПЦ по роботі з молоддю та Товариство православної молоді на честь прп. Нестора Літописцяза за підтримки народного депутата України Андрія Деркача.

Від імені Блаженнішого Владики присутніх привітав керуючий справами УПЦ митрополит Бориспільський і Броварський Антоній. Також у заході взяв участь голова Синодального відділу по роботі з молоддю єпископ Обухівський Іона.

Протягом свята гості почули різдвяні колядки у виконанні відомих артистів і художніх колективів України, та отримали солодкі подарунки від Синодального молодіжного відділу.