З благословення Патріарха Московського і всієї Русі Кирила, сьогодні 31 грудня 2013 року в храмах Руської православної церкви буде звершена особлива молитва у зв`язку з учиненням терористичних актів у Волгограді і П`ятигорську.

«Під час новорічного молебню, який здійснить Патріарх Кирил у Храмі Христа Спасителя, і в церквах Московського Патріархату будуть піднесені сугубі молитви про примноження любові й викорінення ненависті й усякої злоби», - заявив голова Синодального інформаційного відділу В. Легойда.

Він нагадав, що раніше Предстоятель РПЦ висловив співчуття у зв`язку з терактом у Волгограді.

Відео дня

Представник Церкви також повідомив, що 30 грудня в домовому храмі Патріаршої резиденції в підмосковному Передєлкіно Патріарх Кирил звершив панахиду за жертвами двох терористичних актів у Волгограді і за загиблими під час вибуху в П`ятигорську. Панахиди також проходять у храмах Волгоградської єпархії.

Голова Синодального інформаційного відділу повідомив, що священики Волгоградської єпархії надають духовну підтримку родичам загиблих і постраждалим. Духовенство єпархії відвідує постраждалих у всіх лікарнях міста, де знаходяться потерпілі.

Патриархия.ru