15 грудня, з благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Володимира, керуючий справами Української Православної Церкви митрополит Бориспільський і Броварський Антоній відвідав храмовий комплекс на честь Різдва Христового, що на масиві Березняки (вул. Шумського 3-Б).

Митрополит Антоній звершив чин освячення престолу на честь Трьох Святителів у нижньому приділі головного храму, що нині будується.

Відео дня

Після освячення Високопреосвященніший владика у співслужінні вікарних архієреїв Київської митрополії єпископів Ірпінського Климента та Фастівського Даміана, а також секретаря Київської єпархії по місту Києву протоієрея Віктора Іващука, настоятеля храму благочинного Першого Дарницького благочиння протоієрея Василія Біляка та духовенства храму звершив Божественну літургію.

За богослужінням в сан пресвітера був висвячений випускник Київської духовної академії диякон Михаїл Мадуда.

Наприкінці богослужіння владика-митрополит звернувся до віруючих зі словами настанови, після чого, з благословення Блаженнішого Митрополита Володимира вручив церковні нагороди настоятелю, клірикам та благодійникам храму.

news.church.ua