12 грудня в рамках заключного засідання Оргкомітету XXII Міжнародних Різдвяних освітніх читань відбулася презентація нового сайту Синодального відділу релігійної освіти і катехізації та нового порталу Різдвяних читань.

Про виконану роботу розповів керівник інформаційно-аналітичної служби Синодального відділу релігійної освіти і катехізації Роман Войтішко.

Була спроектована нова архітектура сайтів. На новому офіційному порталі Синодального відділу ключові теми винесені в активну область слайдера, а головні пошукові запити сформували центральний тематичний блок - усе просто і інтуїтивно зрозуміло. Удалося домогтися того, що всі необхідні матеріали по основних тематичних запитах тепер зібрані в одному місці. Розробниками проведена істотна оптимізація роботи з документами і нормативною базою. У користувача є можливість швидко отримати доступ до документів, як за темами, так і за джерелом їх прийняття.

Відео дня

Як зазначив Р. Войтішко, крім якісного вирішення стандартних функцій порталу важливо було створити платформу, зручну для роботи з календарем Читань.

Новий портал Міжнародних Різдвяних читань витриманий в єдиній стилістиці із сайтом Синодального відділу. На головній сторінці найважливіші теми дня винесені в активну область слайдера.

http://pravobraz.ru - новий сайт Синодального відділу релігійної освіти і катехізації

http://mroc.pravobraz.ru - новий портал Міжнародних Різдвяних освітніх читань

Патріархія.ru