24 листопада професорсько-викладацька корпорація та студенти КДАіС на чолі з ректором Київських духовних шкіл митрополитом Бориспільським та Броварським Антонієм привітали Предстоятеля Української Православної Церкви Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Володимира з 78-річчям.

Високопреосвященніший митрополит Антоній від імені викладачів та студентів академії і семінарії привітав Його Блаженство з Днем народження, відзначивши, зокрема, що завдяки праці і жертовному служінню Митрополита Володимира сьогодні функціонують духовні школи. «Нинішнім викладачам і студентам пощастило бути сучасниками Вашого перебування на посту Предстоятеля Української Православної Церкви, адже на прикладі Вашого Блаженства виховалося не одне покоління майбутніх пастирів. Бажаю Вам, щоб Господь послав вам здоров`я, щоб Ви ще довгі роки трудилися на благо нашої Церкви», - сказав митрополит Антоній.

У свою чергу Митрополит Володимир подякував владиці ректору за теплі слова і молитву. Всім, хто прийшов Його Блаженство вручив пам`ятні подарунки.

Відео дня

Після чого хор Київських духовних шкіл проспівав Його Блаженству многоліття.

КАДІС