6 листопада біля Національного музею історії Великої Вітчизняної війни тисяча представників столичної молоді візьмуть участь у флеш-мобі “Дякуємо за Київ”.

Як передає кореспондент УНІАН, про це повідомив заступник директора Департаменту освіти та науки, молоді і спорту КМДА Вадим Костюченко під час презентації програми загальноміських заходів з нагоди 70-ї річниці визволення Києва від німецьких загарбників. 

Відео дня

Молодіжний захід стартує на площі біля Музею ВВВ о 16.30. 
«Кращі з кращих, а це близько тисячі представників найсучасніших спортивно-танцювальних напрямів, представників нашої команди-переможця конкурсу “Майданс” візьмуть участь у флеш-мобі вдячності “Дякуємо за Київ”, який приурочений цій даті», - зауважив Костюченко. 

За його словами, учасники акції танцюватимуть під пісню «Смуглянка».
«Після цього тисяча лампадок запалає над ними, і це все дійство покаже цифру 70, що символізує 70-річчя визволення Києва”, - розповів Костюченко. 

За його словами, у флеш-мобі також візьмуть участь сучасні виконавці, переможці фінальної частини “Україна має талант”, які виконуватимуть пісні часів Великої вітчизняної війни.

Після завершення акції на площі біля Музею ВВВ учасники флеш-мобу вирушать урочистою ходою до Парку Слави, де покладуть квіти та встановлять лампадки пам’яті. 
Потім учасники флеш-мобу перейдуть на Майдан Незалежності, де візьмуть креативну участь у рок-концерті.