У монастирі Ксенофонт на Святій горі Афон перебувала знімальна група Київської МитрополіїУ монастирі Ксенофонт на Святій горі Афон перебувала знімальна група Київської Митрополії на чолі з директором Паломницького Центру при ВЗЦЗ УПЦ Володимиром Теліженко.

З благословення священноігумена монастиря архімандрита Олексія знімальна група мала ексклюзивну можливість провести фото- і відеозйомку обителі і її життя для підготовки короткої документальної стрічки, яку Паломницький Центр УПЦ і Синодальний Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ підготують з нагоди прибуття в Україну мощей святого великомученика Георгія Побідоносця.

Також знімальна група записала відеозвернення священноігумена монастиря Ксенофонт архімандрита Олексія до віруючих Української православної церкви, яку всі бажаючі побачать в одній з наступних програм «Православний вісник» на Першому національному телеканалі, а також в ефірі інших телеканалів України і в мережі інтернет.

Відео дня

У монастирі Ксенофонт на Святій горі Афон перебувала знімальна група Київської МитрополіїЗ благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Володимира директор Паломницького Центру при ВЗЦЗ УПЦ Володимир Теліженко обсудив з братією обителі Ксенофонт деталі перебування в Україні офіційної делегації монастиря, яка привезе ковчег з мощами святого великомученика Георгія. Також, користуючись нагодою, Володимир Теліженко заручився підтримкою монастиря в сфері організації перебування на Святій горі паломників з України.

Офіційний сайт УПЦ