Християни з Індії відвідали Києво - Печерську лавруУ рамках офіційного візиту до України, 18 жовтня Києво - Печерську лавру відвідала військова делегація з Індії на чолі з головою Комітету начальників штабів - командувачем Військово-Повітряними Силами Республіки Індія головним маршалом авіації Норманом Аніл Кумар Брауном. Гості зустрілися з намісником лаври митрополитом Вишгородським і Чорнобильським Павлом, повідомляє сайт Lavra.ua.

Під час бесіди командувач ВПС Республіки Індія розповів, що він давно мріяв відвідати Києво - Печерську лавру і для нього велика честь випросити благословення у сучасних продовжувачів подвигів преподобних отців Печерських. Також пан Браун попросив Владику благословити його сім`ю і помолитися за ввірених йому підопічних, індійських християн, що захищають державу і народ.

Владика Павло ознайомив поважних гостей з історією лаври, повідавши житія її засновників - преподобних Антонія і Феодосія Печерських.

Відео дня

Потім у супроводі братнього хору було звершено молебень преподобним отцям Печерським, під час якого підносилися молитви про християн України та Індії. Митрополит Павло окропив гостей святою водою і благословив.

На молитовну згадку про відвідини Києва і лаври Владика вручив членам делегації ікони Собору преподобних отців Печерських. Пан Браун подякував митрополита Павла за гостинний прийом.