17 жовтня Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Володимир у своїй резиденції у Свято-Пантелеімонівському монастирі у Феофанії зустрівся з благодійниками, котрі взяли участь в організації паломницької поїздки до Святої Землі дітей дитбудинку сімейного типу, що діє при Банченському монастирі.

Паломницька поїздка групи 100 дітей до Святої Землі відбулася у вересні ц.р. та була організована Синодальним відділом благодійності та соціального служіння УПЦ та паломницьким центром «Истоки». Безкоштовний переліт дітей надала авіакомпанія «Windrose» , яка не вперше займається благодійністю, співпрацюючи з Церквою.

Первосвятитель відзначив благодійників церковними нагородами. Зокрема були нагородженні: власники авіакомпанії подружжя Володимир та Олена Калінчуки (ордени 1025 років Хрещення Київської Русі та святої великомучениці Варвари), директор компанії Костянтин Гудз (орден 1025 років Хрещення Київської Русі) та паломницький центр «Истоки» (благословенна грамота ).

Відео дня

У зустрічі взяли участь: керуючий справами Української Православної Церкви митрополит Бориспільський і Броварський Антоній та архієпископ Переяслав-Хмельницький і Вишневський Олександр.

Офіційний сайт УПЦ