У Відні відбулося II Всеправославне молодіжне зібрання, в якому взяли участь близько 500 молодих людей. Початок зустрічі поклало богослужіння у соборі св. Миколи, яке очолив митрополит Арсеній (Кардамакіс). Йому співслужили священики різних православних громад. У зустрічі взяв участь державний секретар з питань інтеграції Себастьян Курц.

Після святкового обіду учасники зустрічі розповіли про  Священик Радослав Ристич провів семінар за особливостями богослужіння Руської Православної Церкви. Сербську Православну Церкву представив священик Петро Пантич, який розповів не тільки про чернече життя Сербії, але і про сербську кухню. Румунська православна громада представила роботи своєї іконописної майстерні, виконані під керівництвом Гаскі Флоріна. Грецька православна молодь показала презентацію, присвячену чернечого життя на Афоні та іншим монастирям Греції.
 
Клірик Румунської Церкви Микола Дура очолив дискусію на тему «Свобода і християнська молодь сьогодні», під час якої особливу увагу було приділено сучасним уявленням про свободу, тезам Міланського едикту 313 р. про релігійну свободу.
 
У зустрічі також взяли участь громади Грузинської, Антіохійської, Ліванської, Сирійської, Палестинської Церков.
 
У рамках зустрічі пройшов турнір з футболу, в якому взяли участь студенти та викладачі релігії.