28 серпня об 11.00, на свято Успіння Богородиці, в селі Горностайпіль Іванківського району Київської області відбудеться освячення куполів, хрестів та їх встановлення на споруджуваний храм на честь Святителя Миколи архієпископа Мир Лікійських Чудотворця.

Як повідомив УНІАН настоятель храму - ієрей Олександр Мироненко (колишній директор групи "Брати Карамазови". - УНІАН), після Божественної літургії, що розпочнеться о 9.00, музиканти гурту "Брати Карамазови" вручать хлопчику - жителю Івано-Франківської області, музичний інструмент - професійну трубу.

"Це його давня мрія. Хлопчик з малозабезпеченої сім`ї, займається музикою, але грошей на інструмент немає. «Брати Карамазови» дізналися про його мрію і вирішили допомогти", - розповів отець Олександр.

Відео дня

Довідка УНІАН. У 2010 році колишній директор київського рок-гурту «Брати Карамазови» Олександра Мироненко був висвячений у сан ієрея Української Православної Церкви. Отець Олександр хотів служити в одному з сіл, що межують з Чорнобильською зоною.
11 серпня 2010 Олександр Мироненко був призначений настоятелем храму на честь Святителя Миколи архієпископа Мир Лікійських Чудотворця, неподалік від зони відчуження.