У Києві з 26 до 29 липня з метою належної організації перевезення паломників, які прибули на святкування 1025-річчя хрещення Київської Русі, буде відкрито новий автобусний маршрут № 25 від залізничного вокзалу до Києво-Печерської Лаври.
Як повідомили УНІАН у прес-службі КМДА з посиланням на Департамент транспортної інфраструктури, тимчасовий автобусний маршрут курсуватиме за такою схемою: пл. Вокзальна – вул. Симона Петлюри – вул. Жилянська – вул. Шота Руставелі (у зворотньому напрямку вул. Еспланадна – вул. Саксаганського) – вул. Басейна – вул. Мечникова – Кловський узвіз – Кріпосний провулок – вул. Івана Мазепи – вул. Лаврська.
Можуть бути внесені зміни в рух пасажирського транспорту в місцях проведення заходів, зокрема, на вулицях Мазепи, Лаврській і Грушевського та на час хресної ходи, що розпочнеться у неділю о 12.00 від Володимирського собору та пройде за маршрутом: бул. Тараса Шевченка – вул. Володимирська – Софійська площа – парк Володимирська гірка. Про зміни буде повідомлено додатково.