Звернення Митрополита Володимира до організаторів і учасників VII Всеукраїнського фестивалю ЗМІ православних.

Звістка про Воскресіння Христове в усі віки буття Церкви була головною новиною, яку спочатку передавали з вуст в уста, потім записали у Святому Письмі, далі розповсюджували переписуючи, друкуючи, а нині й за допомогою радіо, телебачення та інтернету», – почав своє вітальне слово Блаженніший Митрополит Володимир.

Цьогорічний Форум проходить у Львові, місті де у ХVІ столітті працював і спочив наш першодрукар диякон Іван Федоров, який видав «Апостол», «Псалтир», «Буквар» і острозьку Біблію» – першу повну друковану Біблію церковнослов’янською мовою.

Відео дня

Сьогодні нікого не здивуєш друкованою книгою, але за нашого життя виникло радіомовлення, телебачення, інтернет, мобільні телефони і комп’ютери.
Всі ці засоби розповсюджування інформації та спілкування між людьми є полем та знаряддям для проповіді Євангелія Воскресіння.

Тож нехай сам Воскреслий Господь наш Іісус Христос допомагає вам у служіння Слову та Істині. Нехай Дух Святий навчить вас усьому і нагадає вам усе (Ін. 14, 26). Благословення Боже нехай перебуває з вами і вашим інформаційно-просвітницькими проектами.

Сайт УПЦ