25 травня 2013 року делегація Київської духовної академії, яка перебуває з офіційним візитом у Сербії, відвідала Введенський жіночий монастир у Белграді. У цій обителі почивають чесні мощі священносповідника Досифея (Васича), митрополита Загребсько-Люблінського.

Керуючий справами УПЦ, ректор КДАіС митрополит Бориспільський Антоній і члени делегації в священному сані звершили Божественну літургію в монастирському храмі. Його Високопреосвященству співслужив єпископ Моравичський Антоній (Пантелич), представник Сербської Православної Церкви при Патріархові Московському і всієї Русі.

З благословення Святішого Патріарха Сербського Іринея єпископ Антоній передав у дар Київській духовній академії частку мощей святителя Досифея (Васича). Митрополит Антоній виголосив слово, в якому подякував Сербській Православній Церкві і особисто Святішому Патріарху Іринею за можливість відвідати Введенський монастир, поклониться мощам святителя Досифея і взяти їх частку для академічного храму Київських духовних шкіл.

Після закінчення Божественної літургії настоятелька монастиря ігуменя Анастасія розповіла гостям про історію обителі. На території Введенського монастиря поховано декілька сербських ієрархів ХХ ст., чий життєвий шлях пов`язаний з Православ`ям в Україні. Це випускник КДА митрополит Йосиф (Цвіевіч), а також митрополит Дамаскін (Грданічкі), який з 1931 по 1938 рр. був єпископом Мукачівським (в юрисдикції Сербської Церкви).

Сайт КДАіС