Патріарх Московський і всієї Русі Кирил прибув до ЄкатеринбургаУвечері 15 травня 2013 року, після завершення програми візиту до Китаю, Святіший Патріарх Московський і всієї Русі прибув із Шанхая до Єкатеринбурга.

В аеропорту Кольцово Предстоятеля Руської Православної Церкви зустрічали: повноважний представник Президента Російської Федерації в Уральському федеральному окрузі І.Р. Холманських; губернатор Свердловської області Є.В. Куйвашев; глава Єкатеринбурга, голова Єкатеринбурзької міської Думи Є.М. Порунов; співголова Опікунської ради програми «Олександр Невський» А.А. Козіцин; митрополит Єкатеринбурзький і Верхотурський Кирил та духовенство Єкатеринбурзької митрополії.

Під час Первосвятительського візиту до Єкатеринбурзької єпархії Святіший Владика візьме участь у заходах, присвячених 400-річчю Дому Романових, і відвідає пам`ятні місця, пов`язані із загибеллю сім`ї останнього російського імператора Миколая II.

Відео дня

18 травня Предстоятель Руської Церкви побуває у монастирі святих Царствених страстотерпців на Ганіній Ямі. 19 травня Святіший Патріарх звершить освячення собору святого благовірного князя Олександра Невського Ново-Тихвинського жіночого монастиря в Єкатеринбурзі та очолить Божественну літургію в новоосвяченому храмі.

Прес-служба Патріарха Московського і всієї Русі