Духовно-просвітницький центр Кафедрального собору на честь Воскресіння Христового запрошує Вас відвідати Пасхальний фестиваль «Візерунки Великодня», що відбудеться в період Світлої Пасхальной Седмиці з 6 по 12 травня.

В рамках фестивалю відбудуться наступні заходи:

Відео дня

«ХОРОВІ ЗУСТРІЧІ», 6 – 7 травня о 16.00.

Учасники: дитячі хори недільних шкіл м. Києва та Київської області (6 травня) та музичні школи (7 травня).

«ТЕАТРАЛЬНІ ЗУСТРІЧІ», 8-9 травня о 16.00.

Виступи театральних колективів недільних шкіл. та дитячих театральних студій.

ЗАКРИТТЯ ВИСТАВКИ «ВІЗЕРУНКИ ВЕЛИКОДНЯ», 10 травня о 13.00 – нагородження учасників дитячого конкурсу-виставки творчих робіт.

Учасники: вихованці недільних шкіл, шкіл мистецтв, дитячих інтернатів. У програмі шість майстер-класів ( декупаж, живопис, витинання, писанкарство та ін.)

ПАСХАЛЬНИЙ ФЕСТИВАЛЬ ДИТЯЧОГО КІНО, 11-12 травня о 12.00. У програмі фестивалю будуть представлені роботи учасників у двох напрямках: дитяче кіно (автори-діти) та кіно для дітей. Роботи будуть оцінюватись у наступних номінаціях – короткометражне, ігрове, анімаційне та документальне кіно.

Фестиваль проводиться Духовно-просвітницьким центром Кафедрального собору на честь Воскресіння Христового за підтримки:

Синодальний інформаційно-просвітницький відділ УПЦ, Синодальний відділ у справах молоді УПЦ, Международний фестиваль православного кіно «Покров», Асоціації діячів кіноосвіти та медіапедагогіки України, Православный журнал для сомневающихся «Фома в Украине», Офіційне видання УПЦ «Церковна православна газета», Інформаційний веб-портал УПЦ «Православіє в Україні», Українське Радіо, Gallery.