В перший день Святої Пасхи Предстоятель Українськой Православної Церкви Блаженніший Митрополит Володими привітав зі Світлим Днем Христова Воскресіння дітей, молодь з інвалідністю та їх батьків. 

Блаженніший Владика побажав гостям Києво-Печерської Лаври Божої любові та миру в кожній дитячій душі: «Дозвольте привітати вас з великим і найсвятішим святом нашого життя та віросповідання – Воскресінням з мертвих Христа Життєдавця. За останні роки стало традиційним, що ми збираємося у цей день на цьому місці, щоби побачити та почути один одного. Я бажаю в цей святий день, щоб Воскресший Христос послав вам терпіння і велику радість, щоб ви змогли завжди хвалити Бога і радіти життю. Христос Воскрес!»

Відео дня

Таким чином на території Святої Лаври відбулась соціальна акція «Святий день – Великдень», організаторами якого виступили: Українська Православна Церква та Київський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей і молоді.

Діти отримали із рук Предстоятеля ікони Воскресіння Христового та великодні подарунки, а від себе подарували Його Блаженству сувеніри, зроблені власноруч.

За матеріалами офіційного сайту УПЦ