Учасник благодійної акції «І копійчина — величина» — Центр культури і історії Древньої Русі «Парк Київська Русь» — передав Оргкомітету ІІІ Благодійного ярмарку «Від Миколая до Різдва» прозору скриньку, що призначалась для збору пожертв для Ладижинського дитячого будинку-інтернату. Сума зібраних коштів, передусім металевих копійок, становили 154 грн 85 копійок.

Загалом дитбудинок потребує 300 тис. грн. Ці гроші необхідні, аби придбати спеціальне обладнання для ванних і туалетних кімнат (більшість дітей інтернату не в змозі самостійно пересуватися), пандуси з других поверхів двоповерхових корпусів, односпальні ліжка, одноразові підгузки і пелюшки, промислову пральню та сушильню, канцелярські товари, блендер промисловий для перемелювання їжі, матеріали для ігрових кімнат.

Відео дня

Ще не пізно зробити свій внесок у добру справу. Благодійний ярмарок, що нині проходить на Хрещатику (поблизу Пасажу), закінчиться 19 січня. Тож, будь-які пожертви можна залишити у скриньках, що прилаштовані до дерев’яних будиночків.

Нагадаємо, Благодійний ярмарок продовжено до 19 січня.

Протягом всього періоду ярмарку «Київська карусель» буде кружляти дітей і дорослих у бурхливому потоці позитивних емоцій та гарного святкового настрою. Вартість квитка для дітей до 12 років — 20 грн, для дорослих — 30 грн. Дітлахи до 3 років катаються у супроводі дорослих безкоштовно. Пенсіонери та студенти отримають знижку у 50%.

***

Організатори Благодійного ярмарку прагнуть створити святкову атмосферу для сімей з дітьми та нагадати про те, що допомога ближньому — традиційне явище для Різдвяного циклу. Цього року об’єкт народної допомоги — Ладижинський  дитячий будинок-інтернат.

svyaterizdvo.in.ua