Предстоятель Української православної церкви в своїй резиденції у Святій Успенській Києво-Печерській Лаврі вручив сертифікат на новий будинок сім`ї покійного священика Олега Погорєлова, який пішов з життя у результаті інфаркту в жовтні 2012 року.

Матінка Галина Погорєлова одержала документи на будинок, а кожен із восьми дітей – сертифікати на щомісячну грошову допомогу у розмірі 300 грн, яка виплачуватиметься УПЦ до настання повноліття дітей.
«Це дар від чистого серця. Ми співчуваємо цим діткам у такому горі... Наш обов’язок – не залишати цю велику сім`ю, підтримувати їх духовно і матеріально», - сказав митрополит Володимир.

«Слава Богу, що є такі люди. Хай Господь дає їм милість.», – подякувала предстоятеля УПЦ і всіх, хто підтримав у горі її сім`ю, Г.Погорєлова.

Відео дня

Протоієрей Олег Погорєлов був настоятелем храму в селі Розважів Іванківського району Київської області. Матінка виховує вісім неповнолітніх дітей, старшому з яких – 14 років, а молодшому не виповнилося і року. Побутові умови - складні, дуже потрібні кошти на найнеобхідніше: дитячий одяг, продукти, опалення будинку.