Ковчег із часткою мощів святителя Миколая Чудотворця був доставлений в бангкокський аеропорт Суваннапхум рейсом з Москви. Молебень з акафістом перед мощами святителя Миколая Чудотворця, архієпископа Мир Лікійських, був здійснений у неділю в православному храмі міста Паттайя (Таїланд), повідомляє РИА Новости.

   В аеропорту реліквію зустрічали представник Руської православної церкви в Королівстві Таїланд, настоятель Свято-Миколаївського храму в Бангкоку архімандрит Олег (Черепанін), співробітники посольства Росії й парафіяни православних храмів Таїланду.

   У той же день ковчег зі святинею був перевезений в храм Всіх Святих в місті Паттайя. Християнська реліквія пробуде в Таїланді до 25 грудня. За цей час святиня побуває у всіх православних храмах Таїланду, а потім перед нею відбудеться чин закладки нового храму в ім`я святителя Миколая Чудотворця в столиці Таїланду Бангкоку.

Відео дня

   Руська православна церква в Таїланді існує вже більше десяти років. За цей період побудовані православні храми в Бангкоку, Паттайї, на островах Пхукет і Самуї, відкритий чоловічий православний монастир в провінції Ратчабурі.