12 листопада відбулася телефонна розмова між Блаженнішим Митрополитом Володимиром та Святішим Патріархом Кириллом. Про це повідомляє офіційний сайт УПЦ.

У розмові Його Блаженство подякував Святішому Патріарху за його благословення на участь у богослужіннях та заходах офіційного візиту Предстоятеля РПЦ до Святої землі архієпископа Переяслав-Хмельницького і Вишневського Олександра, який співслужив Блаженнішому Патріарху Святого града Єрусалиму та всієї Палестини Феофілу ІІІ та Святішому Патріарху Московському і всієї Русі Кирилу за Божественною літургією на Гробі Господньому, і передав мощевик із частками святих мощей преподобних отців Києво-Печерських, Глинських старців та святих, що у Київських землях просіяли, Горненському жіночому монастирю м. Єрусалима, та співслужив Його Святості за освяченням Собору на честь всіх Святих у землях Руських просіявших.

У свою чергу Святіший Патріарх Кирил відмітив важливість участі архієпископа Олександра як представника Його Блаженства у заходах та запевнив Блаженнішого Митрополита Володимира, що постійно підносить молитви за Його Блаженство на святих місцях, які він зараз відвідує.

Відео дня