26 липня (четвер)

10:00    Візит до Києва Предстоятеля РПЦ заплановано на 26 липня. Одразу з аеропорту він прибуде до Лаври, де зустрінеться з Блаженнішим Митрополитом Володимиром.

11:00    Після цього, уже за традицією липневих візитів Патріарха, саме в Києві розпочнеться чергове засідання Священного Синоду Руської Православної Церкви.

27 липня (п’ятниця)

10:00   У п’ятницю зранку Священний Синод продовжить свою роботу. По закінченню засідання – планується проведення прес-конференції.

Відео дня

13:00   На цей же день заплановано молебень на Володимирській гірці та

15:00 – урочисту академію в Палаці «Україна».

17:00    Увечері на площі перед Свято-Успенським собором Києво-Печерської Лаври відбудеться Всенощна.

28 липня (субота)

Головна подія відбудеться саме в день пам’яті рівноапостольного князя Володимира, коли Церква та держава святкують день хрещення Київської Русі. Також саме цього дня минулого року було встановлено Собор Київських святих.

09:00  Тож, 28 липня, в суботу, на головній лаврській площі відбудеться Божественна літургія, яку очолять Святіший Патріарх Кирил та Блаженніший Митрополит Володимир. Їм будуть співслужити представники 13-ти із 15-ти помісних православних церков світу та весь єпископат УПЦ, а також особисті гості Блаженнішого Митрополита Володимира. 

Умови акредитації для участі у заходах

Акредитація триватиме з 18 по 24 липня 2012 р. Заявку необхідно оформити на офіційному бланку ЗМІ, завірити печаткою і підписом керівника ЗМІ та надіслати на e-mail: presschurch@gmail.com або за факсом 255-12-56.