Завтра, 18 липня, об 11.00 у Києво-Печерській Лаврі (корпус 70-А) відбудеться брифінг, на якому буде оприлюднена програма урочистих заходів з приводу святкування Дня Хрещення Русі та 20-річчя Предстоятельського служіння Митрополита Київського і всієї України Володимира, що відбудуться 26-28 липня.
Як повідомили УНІАН у Синодальному інформаційно-просвітницькому відділі Української Православної Церкви, брифінг вестиме прес-секретар Предстоятеля УПЦ прот. Георгій Коваленко.
"Цього разу візит Патріарха Кирила буде найкоротшим за останні роки і приурочений до святкування ювілею Предстоятельського служіння Блаженнішого Митрополита Володимира", - зазначили у Синодальному інформаційно-просвітницькому відділі УПЦ.
За словами організаторів, журналісти дізнаються детальну програму святкування 20-річчя Предстоятельського служіння Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Володимира (27-28 липня), а також програму візиту до Києва Святішого Патріарха Московського і всієї Русі Кирила, який візьме участь в ювілейних заходах (26-28 липня).
Крім того, журналістів повідомлять про умови та терміни акредитації представників ЗМІ для висвітлення ювілейних заходів та патріаршого візиту.