У Києві в Українському домі (вул. Хрещатик, 2) сьогодні об 11.00 відкриється міжнародна науково-практична конференція «Українська Православна Церква на межі тисячоліть», присвячена 20-річчю Предстоятельського служіння Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Володимира.

Як повідомили УНІАН у Синодальному інформаційно-просвітницькому відділі УПЦ, урочисте відкриття конференції відбудеться за присутності Митрополита Володимира.

Відкриттю передуватиме брифінг голови Синодального інформаційно-просвітницького відділу, прес-секретаря Предстоятеля УПЦ протоієрея Георгія Коваленка. Брифінг розпочнеться о 10.30. Отець Георгій розповість про урочисті події, що відбуватимуться протягом травня-липня: про молебень на Володимирській гірці, візит Святішого Патріарха Московського і всієї Русі Кирила до Києва та інше.

Відео дня

Міжнародна науково-практична конференція «Українська Православна Церква на межі тисячоліть» - перший захід серед подій з нагоди святкування 20-річчя Предстоятельського служіння Митрополита Володимира.