Видавництво Московської Патріархії випускає у світ Канонник — книгу для щоденного здійснення молитовного правила та підготовки до причастя Святих Христових Таїн. Особливості книги: традиційний склад, велике доповнення, принцип викладу «усе на ряду», великий церковнослов`янський шрифт, тонований кремовий папір, друк у дві фарби, якісна посилена палітура з красивою орнаментикою, аналойний формат.

Як і Псалтир Слідованний, Правильник, Ієрейський молитвослов, Канонник містить витяги з основних богослужбових книг Православної Церкви. Попереднє видання було видано у вигляді репринта з дореволюційних зразків Видавничим відділом Московського Патріархату в 1986 році (згодом книга перевидавалася в 1994 і 2007 роках без змін).

Видання, що виходить у світ, — це набірна книга, створена із застосуванням сучасних цифрових технологій, яка відповідає традиціям церковних богослужбових друкованих видань XIX — початку XX ст. Її основна відмінність — вивірені тексти, бездоганне шрифтове й оформлювальне рішення, невисока ціна.

Відео дня

Випускаючи у світ новонабірні церковнослов`янські богослужбові книги, Видавництво Московської Патріархії зберігає спадкоємність церковного книговидання, працює над відтворенням колишнього розмаїття молитовних збірок.

Видання реалізується з благословення Святішого Патріарха Московського і всієї Русі Кирила.

Патріархія.ru