З благословення Блаженнішого митрополита Володимира 27 квітня у Воскресенському (Афганському) храмі м. Києва відбудеться Міжнародна патріотична акція «Ніхто не забутий, ніщо не забуте», повідомляє Синодальний відділ УПЦ у справах пастирської опіки воїнів-інтернаціоналістів.

У ході заходу, організованого Всеукраїнською громадською організацією «Закінчимо війну» спільно з Українською Православною Церквою, відбудеться церемонія передачі знайдених на Чернігівщині останків воїнів, загиблих у ВВВ, родичам і представникам губернатора Архангельської області РФ.

Заупокійну панахиду звершить вікарій Київської Митрополії єпископ Броварський Феодосій, Голова Синодального відділу УПЦ у справах пастирської опіки воїнів-інтернаціоналістів. У заході також візьмуть участь пошуковці ВГО «Закінчимо війну», представники Державної служби України у справах інвалідів і ветеранів, Державної міжвідомчої комісії з увічнення пам`яті жертв війни й політичних репресій, Уповноважений Верховної ради України з прав людини, представники Посольства РФ, духовенство, ветерани війни, учні шкіл, громадськість, представники ЗМІ.

Відео дня

Православіє в Україні