Предстоятель Української Православної Церкви Блаженніший Митрополит Володимир зустрівся 25 квітня в Києві з Патріархом Святого Града Єрусалима і всієї Палестини Феофілом ІІІ, повідомляє .сайт Українська Православна Церква.

На зустрічі також були присутні: митрополит Почаївський Володимир, Голова ВЗЦЗ УПЦ архієпископ Бориспільський Антоній, Секретар Предстоятеля УПЦ архієпископ Переяслав-Хмельницький і Вишневський Олександр, представники дипломатичного кола.

У розмові Митрополит Володимир привітав гостя із прибуттям на Українську землю та пригадав зустрічі з Патріархом на Святій Землі. Також Владика Володимир попросив у Патріарха Феофіла благословення та молитов у єрусалимських святинь.

Відео дня

У відповідь Предстоятель Єрусалимської Православної Церкви привітав Митрополита Володимира з Пасхою Христовою та запросив відправити богослужіння на Святій Землі.

«Ми завжди раді бачити Вас у Єрусалимі, таким чином ми показуємо нашу єдність і наше єдине свідчення про Христа Розіп’ятого і Воскреслого», — відзначив Патріарх Феофіл.