Виходить у світ нова книга митрополита Іларіона (АЛФЄЄВА) «Свята Православної Церкви». Книга розповідає про річне коло богослужінь у Православній Церкві, про піст та свята. Але перш за все - про спасіння, про те, що потрібно спасіння згідно православному віровченню. За якими принципами живе Церква. Життя Церкви сьогодні - це не тінь, а відблиск слави майбутнього віку. Усе, що має відношення до нашого спасіння, відображено в її богослужінні. Які свята встановила для себе Церква Нового Завіту?

Якщо ми проводимо наше життя серед церковних свят, то який їхній зміст? Яке відношення вони мають до нашого про спасіння? Як і все, що відноситься до Церкви, ці питання не можуть бути цілком з`ясовані інакше, ніж особистим досвідом. Тож допомогти знайти на них гідні відповіді допоможе ця книга. Вона адресована широкому колу читачів, як віруючих, так і тим, хто тільки збирається переступити поріг Церкви. Це новий спільний проект Видавництва Московської Патріархії РПЦ та видавництва «ЕКСМО».

Митрополит Волоколамський Іларіон (АЛФЄЄВ) - голова Відділу зовнішніх церковних зв`язків Московського Патріархату, голова Синодальної Біблійно-богословської комісії, ректор Загальноцерковної аспірантури, доктор філософії Оксфордського університету, доктор богослов`я Свято-Сергіївського православного богословського інституту, ректор Загальноцерковної аспірантури імені свв. Кирила і Мефодія. Митрополит Іларіон є автором більше 30 книг з богослов`я та історії Церкви, переведених на різні мови, які багаторазово перевидавалися, а також музичних творів для хору та симфонічного оркестру.

Відео дня

Издательство Московской Патриархии