5 квітня о 12.30 в УНІАН (вул. Хрещатик, 4, конференц-зал) відбудеться прес-конференція з приводу виходу першого номера журналу «Фома в Україні».

Про новий журнал розкажуть: головний редактор ВД «Фома» Володимир Легойда, голова інформаційно-просвітницького відділу УПЦ протоієрей Георгій Коваленко та керівник проекту «Фома в Україні» Антон Нікітін.

«Фома в Україні» - самостійний проект, який втілює ідеї журналу «Фома» - найпопулярнішого православного видання для широкої аудиторії на пострадянському просторі. Журнал «Фома» - щомісячне культурно-просвітницьке та інформаційно-аналітичне видання. Його основна тематика: розповідь про християнство і його роль в культурному і громадському житті. Журнал не ставить за мету нав`язувати ту чи іншу точку зору. Автори проекту – люди які позитивно відносяться до Православ`я - громадські діячі та журналісти, яких хвилює і цікавить сенс і значення церковності в житті сучасної людини, розв`язання гострих світових і національних проблем, розвиток культури та мистецтва.

Відео дня

З квітня журнал «Фома в Україні» буде доступний українському читачеві.

Видання благословили Предстоятель РПЦ Патріарх Московський і всієї Русі Кирил та Предстоятель УПЦ Митрополит Володимир.

Акредитація за тел. (096) 958-26-42

Контактна особа: Олег Карпенко.

Додаткова інформація на сайті