У рамках святкування Дня православної книги вийшла у світ книга проректора Московської духовної академії, головного редактора інтернет-порталу Богослов.ru протоієрея Павла ВЕЛИКАНОВА «Школа віри». Видавнича Рада поширить 100 000 примірників просвітницького видання по єпархіях для роздачі віруючим і тим, хто ще тільки починає цікавитися питаннями віри, повідомляє izdatsovet.ru.

Книга включає в себе п`ять розділів: «Аксіоми віри», «Людина, яка говорить з Богом», «Божественні веління», «Життя пройти», «Де Бог, коли кругом зло».

Кожен розділ складається з невеликих текстів. Вони присвячені як віроучительним питанням і життю Церкви («Євангеліє», «Церква», «Царство Небесне», «Таїнство священства», «Заповіді»), так і питанням, які цікавлять людей в усі часи («Щастя», «Мудрість» , «Краса», «Совість», «Творчість»).

Відео дня

«Дуже важливо, що всі статті цієї книги не підведення підсумків, не завершення, а тільки початок розмови про найважливіші питання людського буття, - зазначає в передмові до видання голова Видавничої Ради Руської Православної Церкви митрополит Калузький і Боровський Климент. - Сподіваюся, що з кожною сторінкою книги "Школа віри" читач буде наближатися до розуміння істини, яка для православної людини ніколи не була філософською абстракцією, а полягала у світлому лику Спасителя людства - Господа нашого Ісуса Христа».

Патріархія.ru