24 березня Блаженніший Митрополит Володимир у свої резиденції у Києво-Печерській Лаврі прийняв представників Міжнародної мережі православних скаутів «Десмос».
У вітальному слові Владика зазначив, що робота з молоддю є богоугодною справою і побажав Божої допомоги. На згадку про зустріч та у благословення Блаженніший Владика подарував кожному невеличкі ікони.
Далі скаути мали бесіду із архієпископом Переяслав-Хмельницьким і Вишневським Олександром, який також є членом організації «Православні скаути України». Гості розповіли про скаутинг у різних країнах світу та зазначили, що у багатьох з них єпископи — скаути. В свою чергу владика зауважив, що особисто знайомий з архієреями-скаутами.
На зустрічі також були присутні: голова виконавчого комітету організації «Православні скаути України», відповідальний за відносини Церкви зі скаутськими організаціями протодиякон Іоан Діденко, голова Ірпінського осередку організації протоієрей Андрій Клюшев і представники Національної організації скаутів України.
Ділячись враженнями, скаути зазначили, що були зворушені зустріччю із Блаженнішим Митрополитом Володимиром а також тим, що мали змогу певний час жити у духовному серці столиці — Києво-Печерській Лаврі.
Сайт УПЦ