21 березня намісник Києво-Печерської лаври, тимчасовий керуючий Київською єпархією митрополит Вишгородський і Чорнобильський Павел відвідав у лікарні Предстоятеля Української Православної Церкви Блаженнішого митрополита Київського і всієї України Володимира.

Владика Павел обговорив з Його Блаженством поточні питання діяльності Української Православної Церкви.

Як голова Комісії з організації святкування 20-ї річниці історичного Харківського Архієрейського Собору Української Православної Церкви і 20-річчя перебування на Київській кафедрі Блаженнішого митрополита Володимира, митрополит Павел попросив благословення Предстоятеля на проведення засідання Комісії з організації ювілейних торжеств.

Відео дня

Як тимчасово керуючий Київською єпархією, митрополит Павел клопотав про вручення нагород Української Православної Церкви клірикам Київської єпархії, які гідно виконують церковне служіння, та представив на затвердження Його Блаженству список кандидатур до нагородження.

Напередодні, 20 березня, Блаженніший митрополит Володимир прийняв у лікарні архієпископа Запорізького і Мелітопольського Луку.

Архієпископ Лука доповів Предстоятелю про стан справ у єпархії, а також отримав благословення на вручення церковних нагород ряду кліриків.

Правлячий архієрей Запорізької єпархії також розповів Блаженнішому владиці про хід єпархіального благодійного проекту «Любов милосердствує», після чого митрополит Володимир приєднався до учасників проекту і особисто пожертвував 15 000 гривень.

Патріархія.ru